Szerzői jog

A tartalomlopás kicsit olyan mint a hüvelygomba, sok nőt érint, mégsem beszélünk róla eleget. ..hát most úgy döntöttem fogok! 

A blogom használata ingyenes, használatához adatok megadása nem szükséges. 

A szerzői jogról röviden és tömören:

A blogon közzétett tartalom a saját szellemi tulajdonom! Szerzői jogvédelem alatt áll! A közzétett tartalmakat felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad.

Magyarul, hogy az is értse, aki eddig már próbálkozott recept és fotólopással: ha elkészítesz egy adott ételt, tedd már meg kérlek, hogy a megosztásnál feltünteted a nevem vagy esetleg a blogom nevét. Ha nem tudnád ki vagyok, itt olvashatsz rólam. Azt mondják szép nevem van, nem olyan nehéz leírni, biztos Te is meg tudod tenni!

Szebbnél szebb másolásokat és átalakításokat véltem felfedezni az utóbbi időben. Bosszant! Egyrészt, azért mert ha nekem nem esik nehezemre megjelölni a forrást egy-egy receptemnél, akkor másnak se legyen ez kihívás. Másrészt azért, mert rengeteg munkám van ebben az oldalban, a receptekben, a fotózásban, a blogírásban stb..! Az hogy egyesek átváltják a grammot kanálra, (vagy fordítva) készítenek egy nyamvadt fotót majd megosztják az ország legnépesebb számú gluténmentes témával foglalkozó csoportjában, az elég inkorrekt. Van aki beismeri, némelyik elnézést is kér, de vannak rendkívül pofátlan emberek akiket ha szembesítek a dologgal, még meg is sértődnek! No persze nem vagyunk egyformák és mindig vannak kivételek! De én továbbra is amondó vagyok, ha a ctrl+c és ctrl+v billentyűkombinációt ismered, akkor a nevemet/blogom nevét sem tart több ideig odabiggyeszteni hivatkozásként! 

Úgyhogy kedves ismert (tisztelet a kivételnek!!) és kevésbé ismert, szárnyaikat próbálgató blogger társaim:

Hivatkozásra fel!

Köszi a megértést!

Vizler-Bokréta Veronika
www.glutenmentesovezet.hu