Szakmai látogatás a Hunorganic Kft. gluténmentes üzemében

2016.09.25.

Szakmai látogatás a Hunorganic Kft. gluténmentes üzemében

Székesfehérvári találkozó, üzemlátogatás, eszem-iszom, jókedv, nevetés, stb. :)

2016. szeptember 24-én Székesfehérvárra, a Hunirganic Kft. üzemébe voltam hivatalos. Több, már korábban megismert bloggertársammal és csoporttársammal együtt látogattunk el ide. 

A szélrózsa minden irányából érkeztünk :) De a kezdésre végül mindenki befutott. Králl Mária és Horváth Miklós a Hunorganic Kft. tulajdonosai köszöntöttek bennünket, beszéltek a napirendről, hogy milyen finomságok várnak majd ránk a nap folyamán. Ezután két csoportra osztva körbejártuk az üzemet. 

Megnéztük a raktárt, csomagoló és gyártó folyamatot, a tészta szárítógépet valamint a pékséget is. (itt isteni illatok vártak bennünket, kakaós-fahéjas csiga, kétféle kenyér, magvas bagett, kenyérlángos is készült...úúú az a kenyérlángos...mennyei volt!!!!)

Az üzem rendkívül tiszta és higiénikus! Figyelnek minden apró részletre és létszik hogy a kollágák is szinte már a családi vállalkozáshoz tartoznak :) Az üzemlátogatás után Hadarik Rita fánkot sütött nekünk, közben beszélgettünk, fotóztunk, kóstoltunk, kóstoltunk és kóstoltunk! :)

Mire elérkezett az ebéd ideje, vagyis az isteni finom marhagulyás, addigra szinte mindenki degeszre ette magát, de azért persze a levest is megkóstoltuk...

Készült a kenyérléngos. Külön köszönet azért hogy a laktózmentességre is figyeltetek! :)

 

Ilyen finomságokat ettünk (na nem mindent Bea ette meg :)

Megint egy kis beszélgetés következett majd jött a várva várt édesség. Sütik és Vida-Rétegi Tünde fantasztikus tortája. Közben kóstoltunk juhtúrós és medvehagymás pogit is, nagyon finom tallért, amit Viletelné Markó Mária készített :)

Tünde csodaszép és isteni finom tortája :)

Julcsi rétese :)

Számomra nagyon gyorsan elröppent ez az idő! Rengeteget beszélgettünk, még annál is többet nevettünk :) Az interneten keresztül már ismertük egymást, néhányan korábban is találkoztunk már, de ez egy nagyon jó alkalom volt arra hogy még jobban megismerkedjünk! A meglévő barátságok még erősebbek lettek (szerintem)!

Nagyon örülök hogy találkozhattam veletek személyesen is: Puskás Betti, Hidi Marika, Kohári Éva, Mester Miklós, Mesterné Bagó Aranka, Keszi Ági, Cseszákné Molnár Julianna,  Dobos Beáta, Némethné Mayer Ingrid, Vida-Rétegi Tünde, Varga Endre, Csermely Gergely, Mayer Andrea, Hadarik Rita, Székelyhidi Jutka, Katona Szabina, Kissné Zilahi Katalin, Licsné Rostási-Szabó Katalin és végül, de nem utolsó sorban Králl Mária és Horváth Miklós!

További sok sikert kívánok nektek a munkátokhoz, nem semmi amit eddig is véghez vittetek! :)

Íme néhány közös fotó, a teljesség igénye nélkül...

Évi, Marika, Betti és jómagam :)

Szabina gyönyörű kislányával és Marcsival :)

A team :) Évi, Betti, Gergő, Marika, Rita, Tünde, Endre és én :)

Bea, Betti, Endre, Marika és én :)

a szöszkék :) :)

Évi, Bea és Kati :)

Rita és Endre :)

Késő délután búcsúzóul mindenki egy ajándékcsomagot kapott, telis-tele finomságokkal, amit itt is és még egyszer is köszönök! :)

Szuper nap volt! :)

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1 - Tunkli Kati2017.10.31. 22:09

Kiderült, hogy glutén- és laktózmentesen kell táplálkoznom. Sokat segítettek az olvasottak. Még nehéznek tűnik, de megpróbálom. Köszönöm.