Bonbonetti Choco Kft. termékek - allergén infó

 

Bonbonetti Choco Kft. termékek - allergén infó

Gyártói nyilatkozat

Az ünnepek közeledtével egyre többször merül fel a kérdés a gluténmentes szaloncukorral, édességekkel kapcsolatban. Megkerestem a gyártót és az alábbi levelet+ lisztát kaptam tőlük. Tehát a táblánzatban található termékeik fogyaszthatók gluténmentes diétában!

A Bonbonetti Choco Kft 1097 Budapest, Vágóhíd u 20. sz. alatt üzemelő gyárába több, mint 2 éve nem érkezik be glutén-tartalmú alapanyag, ilyen szempontból budapesti gyártású termékeinket* biztonságosan fogyaszthatja.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti információ azzal a megkötéssel igaz termékeinkre, hogy termékeink összetétele változhat, és így mindig a csomagolóanyagon feltüntetett összetétel az irányadó!

Mindenképpen javasolnánk Önnek és a hasonló problémákkal küzdőknek, hogy mindig figyelmesen olvassák el vásárláskor az élelmiszerek csomagolóanyagán lévő összetétel szövegeket!

*Budapesten gyártott termékeinkről nemsokára újra induló honlapunkon tájékozódhat,http://www.bonbonetti.hu/, de ha konkrét termékekről szeretne érdeklődni, szívesen tájékoztatjuk.

Mellékelve elküldöm a 2016 évi szaloncukor szortimentünket, melyből kedvére választhat.

Üdvözlettel: Oláh Csilla

vissza