
Egyszerű, gyors finomság rohanós hétköznapokra :)
Ma nagyon finomat készítettem. Egyszerű tojásos nokedli volt az ebédem, amihez uborkasalit dobtam össze :)
Kövesd oldalamat a facebookon is! facebook.com/glutenmentes.ovezet
Hozzávalók:
- 270 gr Nutri-free Pasta fresca tésztaliszt (itt kapható: Egészség Market)
- 1 db M-es tojás
- 250 ml hideg víz
- 1 púpos tk só
A lisztet tálba mértem, hozzáadtam a felvert tojást és a sót, majd felöntöttem egy kevés vízzel, kevertem és közben adagoltam hozzá a maradék vizet is. Tökéletes állagú galuska tésztát kaptam. Egy nagyobb edényben vizet forraltam kevés sóval és olajjal, majd egy nokedliszaggató segítségével a forró vízbe szaggattam a tésztát..Pár percig hagytam főni a vízben majd egy szűrőlapáttal tálba szedtem..
Egy serpenyőben kevés kókuszolajat melegítettem, rátettem a nokedlit majd, párat kevertem rajta. Közben felütüttem két darab tojást, villával felvertem és a galuskára öntöttem. Párszor átkevertem és tálaltam is :)
A gluténmentes alapanyagokat az Egészésg Market biztosítja!