Mogyorós csokis bon-bon

 

Mogyorós csokis bon-bon

Mindenmentesen

Mester család jóvóltából alkalmam volt kipróbálni egy étbevonót, egészen pontosan ezt:

Bon-bont készítettem a következőképpen...

Hozzávalók egy 15 db-os szilikon formához:

- 100 gr Mester diabetikus étbevonómassza (itt kapható)
- 1 ek kókuszzsír
- 15 szem egész mogyoró

A csokilapokat a kókuszzsírral együtt egy kisebb edénybe tettem és takarék lángon felmelegítettem. Nem szabad forralni! Miután felolvadt a csoki, egy kiskanál segítségével a szilikon formába kanalaztam, kicsivel több mint félig töltöttem meg a mosolygós formákat :)

..majd egy-egy mogyorót nyomtam mindegyik közepébe..

.a maradék csokival pedig befedtem..

űtőbe tettem és néhány óra múlva már meg is kóstolhattam :)

vissza