Mogyorós csokinyalóka

 

Mogyorós csokinyalóka

Glutén és tejmentesen

Hozzávalók:

- 20 gr holland kakaópor
- 30 gr kókusztejpor (én a Herbavital márkájút használtam)
- 55 gr porcukor
- 60 gr kókuszzsír (itt kapható: Egészség Market
- darál mogyoró, dió, kókuszreszelék vagy bármi ízlés szerint 

A porcukrot egy kisebb szűrőn "átszitáltam" és egy tálba tettem. Hozzáadtam a kakaóport és a kókusztejport is és villával alaposan összekevertem....

A kókuszzsírt megolvasztottam, és a kakaós keverékhez öntöttem majd összekevertem és a csokis masszát kiskanállal szilikon formába töltöttem..

erre a rétegre szórtam a darált mogyorót..

..befedtem a maradák csokival..

Beleszúrtam a pálcikákat..

..majd 15 percre hűtőbe tettem..

Az uram kapta az elsőt, mivel házassági évfordulónk volt :)

Annyira finooooom! :)

vissza