Házi készítésű kókuszos bon-bon

 

Házi készítésű kókuszos bon-bon

Glutén, tej és cukormentesen

Hozzávalók egy 15 db-os szilikon formához:

- 110 gr Mester diabetikus étbevonómassza (itt kapható)
- 1 ek kókuszzsír
- kókuszreszelék

A Mester diabetkus étbevonómasza így néz ki:

A csokilapokat a kókuszzsírral együtt egy kisebb edénybe tettem és takarék lángon felmelegítettem, közben többször is megkevertem. Nem szabad forralni! Miután felolvadt a csoki, egy kiskanál segítségével a szilikon formába kanalaztam és megszórtam kókuszreszelékkel..

Majd a formát hűtőbe tettem, kb 15-20 percre. Miután kivettem, a maradék csokival befedtem a kókuszos formákat..

Majd visszatettem a hűtőbe hogy megdermedjen a csoki. Kb. 1 óra múlva vettem ki őket...

Egyszerű, gyors, nagyon finom! Igazi ajándék lehet akár karácsonyra is :)

A sütéseimhez a Mester termékeket a Mester Család biztosítja!

vissza