Lángos Mester KenyérMix lisztből

 

Lángos Mester KenyérMix lisztből

Glutén-és laktózmentesen

Hozzávalók:

- 300 gr Mester KenyérMix liszt (itt megvásárolható: Mester Család)
- 3 gr Dr. Oetker porélesztő
- 280 ml hideg víz
- 2 púpos evőkanál laktózmentes tejföl
- 1 tk só
- 1 kk cukor 

A tészta hozzávalóit dagasztógéppel összeállítottam, olajos kézzel gombócokat formáztam belőle...

.amiket kb. fél órán át meleg helyen hagytam kelni...

Majd olajos kézzel kilapítottam és kókuszzsírban megsütöttem..

Jóóó dok fokhagymát pakoltam rá, laktózmentes tejföllel és sajttal ettem :)

Partnerem a Mester Család!

A cikket írta és szerkesztette Vizler-Bokréta Veronika

vissza